Stołówka szkolna
czcionka

1. Regulamin funkcjonowania stołówki szkolnej

2. Zapisy na obiady na rok szkolny 2021/2022

Zapisu dokonuje rodzic lub prawny opiekun poprzez dokładne i czytelne wypełnienie "Karty zgłoszenia do żywienia" i złożenie jej u Intendenta w budynku przy ulicy Solskiego lub przesłanie na adres: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

·

Karta zgłoszenia dziecka do żywienia.

Oświadczenie o rezygnacji z obiadów w SP6

 

 

3. Informacje

Od dnia 04.01.2021 koszt posiłku ( wsadu do kotła) dla uczniów SP6 wynosi 4,50zł i obowiązuje płatność z dołu , w terminie do 15-go następnego miesiąca kalendarzowego.
Naliczoną kwotę za wyżywienie należy wpłacać wyłącznie na konto:
04 1020 4913 0000 9802 0119 3093
Szkoła Podstawowa nr 6 w Mielcu, ul. Solskiego 8
Prosimy nie zmieniać kwot naliczonych opłat.
W tytule przelewu należy podać imię, nazwisko i klasę dziecka. W przypadku zmiany numeru konta bankowego podanego na karcie zgłoszenia dziecka do żywienia lub danych kontaktowych  prosimy  o niezwłoczną  informację do Intendenta.

Wszystkie zgłoszone nieobecności zostaną odliczone, natomiast nie będą odliczone nieobecności niezgłoszone lub zgłoszone po terminie. Nieobecność dziecka na posiłku w danym dniu należy zgłosić najpóźniej do godziny 8.30, bezpośrednio lub telefonicznie do intendenta  tel. 17 787 5260

4. Harmonogram wydawania posiłków w Szkole Podstawowej nr 6

BUDYNEK UL. SOLSKIEGO

10.30-11.30 klasy: 1a, 1b, 2a, 2b, 2c (będą proszone na obiady w czasie lekcji)

11.30-11.50 klasy: 3a, 3b, 3c, 4a, 4b, 4c

12.35-12.55 klasy: 5b, 5c, 6d, 7c, 8a

BUDYNEK UL. BIERNACKIEGO

11.30-11.50 klasy: 5a, 5d, 6e, 7a, 8f

12.35-12.55 klasy: 6a, 6b, 6c, 7b, 7d, 7e, 8b, 8c, 8d, 8e

Ze względu na ograniczoną ilość miejsc na jadalni harmonogram wydawania posiłków może ulec zmianie.


5. Jadłospis

 

 

POTRAWY PRZYGOTOWYWANE W KUCHNI MOGĄ ZAWIERAĆ ŚLADOWE ILOŚCI ALERGENÓW

15.09.2021 środa

Zupa krupnik zabielana z natką pietruszki (gluten, seler, mleko). Makaron z sosem szpinakowym i kurczakiem (gluten, jaja, mleko). Kompot.

 

16.09.2021 czwartek

Zupa krem z cukinią, grzankami i natką pietruszki. Duszona pierś z indyka w sosie z białych warzyw. Kasza perłowa. Surówka z czerwonej kapusty (gluten, seler, jaja, mleko). Herbata z miodem i cytryną.

17.09.2021 piątek

Zupa z wiosennej włoszczyzny zabielana z ziemniakami i natką pietruszki. Makaron z serem (gluten, jaja, seler, mleko). Woda.

20.09.2021 poniedziałek

Zupa ogórkowa zabielana z ryżem i natką pietruszki. Leczo z piersią kurczaka. Makaron pełnoziarnisty (jaja, gluten, seler, mleko). Sok.

21.09.2021 wtorek

Barszcz ukraiński . Pulpety z indyka w sosie pomidorowym. Kasza. Surówka z kapusty (gluten, seler, jaja, mleko). Kompot.

22.09.2021 środa

Zupa brokułowa zabielana z ziemniakami i natką pietruszki. Makaron z sosem bolońskim (gluten, seler, jaja, mleko). Kompot.

23.09.2021 czwartek

Rosół z makaronem i natką pietruszki. Gołąbki siekane w sosie pieczarkowym (gluten, jaja, seler, mleko). Kompot.

24.09.2021 piątek

Zupa krem z dyni z kaszą bulgur. Kotlet z ryby. Ziemniaki. Surówka z selera ( gluten, jaja, ryba, seler, mleko). Woda.

27.09.2021 poniedziałek

Zupa grochowa z ziemniakami, wkładką mięsną i natką pietruszki. Makaron z truskawkami (gluten, jaja, seler, mleko). Sok.

28.09.2021 wtorek

Zupa pomidorowa zabielana z makaronem i natką pietruszki. Pieczeń schabowa sosie własnym. Pęczotto z warzywami (gluten, jaja, seler, mleko). Kompot.

29.09.2021 środa

Zupa ziemniaczana zabielana z natką pietruszki. Łazanki z mięsem, kapustą i pieczarkami (gluten, seler, jaja, mleko). Kompot.

 

OWOCE I DESERY BĘDĄ WYDAWANE W ZALEŻNOŚCI OD KWOTY POSIŁKU

I DOPISYWANE NA BIEŻĄCO

 

 

 

4.Galeria

 

Wywiadówka24

Dziennik nauczyciela

Nauczanie zdalne

Znajdź nas na ...

Szkoła w chmurze

#Szkoła pamieta

szkola.jpg

Procedury covid -19

Konkursy 2019/2020

Filmoteka szkolna

sp6.mielec.ehost.pl, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting