Stołówka szkolna

Regulamin stołówki szkolnej

1. Obiady wydawane są w godzinach:

Obiady będą wydawane w godzinach od 1120 do 1400

 

2. Opłaty za obiady można wpłacać na konto:

Bank PKO BP 04 1020 4913 0000 9802 0119 3093

 

Opłata za  obiady w czerwcu 2017 r.  wynosi:


11 dni x 3,70 zł  =  40,70 zł

 

Nieobecności na obiadach proszę zgłaszać do godz. 8.30.

 

3.Jadłospis

Dania przygotowywane w kuchni szkolnej mogą zawierać śladowe ilości alergenów.

 

18.05.2017 czwartek

Zupa ogórkowa z ziemniakami.

Gulasz. Kasza. Warzywa na parze. Kompot.

 

19.05.2017 piątek

Zupa jarzynowa z makaronem.

Pierogi ruskie. Pomidor. Woda mineralna.

 

22.05.2017 poniedziałek.

Zalewajka z jajkiem i kiełbasą.

Ryż na mleku z polewą truskawkową i śmietaną. Herbata z miodem i cytryną.

 

23.05.2017 wtorek

Zupa krupnik.

Kotlet mielony. Ziemniaki. Kapusta gotowana. Kompot.

 

24.05.2017 środa

Zupa koperkowa z ziemniakami.

Makaron z gulaszem mięsno-warzywnym. Herbata z miodem i cytryna.

25.05.2017 czwartek

Zupa brokułowa z ziemniakami.

Pieczeń schabowa w sosie. Kasza.

Surówka z marchewki i jabłka. Woda z sokiem.

26.05.2017 piątek

Zupa grysikowa.

Ryba pieczona. Ziemniaki. Mizeria. Woda mineralna.

29.05.2017 poniedziałek

Zupa fasolowa z ziemniakami.

Makaron z serem. Pomidor. Kompot.

30.05.2017 wtorek

Zupa pieczarkowa z makaronem.

Zrazy w sosie. Ziemniaki. Surówka z selera.

Herbata z miodem i cytryną.

31.05.2017 środa

Zupa jarzynowa z ziemniakami.

Łazanki z mięsem i pieczarkami. Kompot.

02.06.2017 piątek

Barszcz ukraiński.

Pierogi z serem. Jogurt. Woda mineralna.

05.06.2017 poniedziałek

Zupa grochowa z wkładką mięsną.

Ryż na mleku z polewą truskawkową.

Herbata z miodem i cytryną. Ciasteczka bez cukru.

06.06.2017 wtorek

Rosół z makaronem.

Udziec z kurczaka. Ziemniaki.

Surówka z kapusty białej. Kompot.

07.06.2017 środa

Zupa ziemniaczana z porami.

Bigos z chlebem. Herbata z miodem i cytryną.

08.06.2017 czwartek

Zupa koperkowa z ziemniakami.

Gulasz. Kasza. Ogórek kiszony. Kompot.

09.06.2016 piątek

Zupa pomidorowa z makaronem.

Ryba pieczona. Ziemniaki. Surówka z kiszonej kapusty. Woda.

 

12.06.2017 poniedziałek

Żurek z jajkiem, kiełbasą.

Makaron z serem. Kompot. Soczek.

 

13.06.2017 wtorek

Zupa krupnik.

Kotlet mielony. Ziemniaki. Mizeria ze śmietaną. Herbata z miodem i cytryną.

 

14.06.2017 środa

Zupa kalafiorowa z ziemniakami.

Gołąbki z mięsem, sosem pomidorowym. Kompot.

19.06.2017 poniedziałek

Zupa jarzynowa z ziemniakami.

Ryż na mleku z polewą truskawkową i śmietaną. Herbata z miodem i cytryną.

 

20.06.2016 wtorek

Zupa ogórkowa z ryżem.

Fasolka po bretońsku z chlebem. Kompot.

 

Szef kuchni; Alicja Cebula………………………………………………

Higienistka; Marzena Siembab……………………………………………….

Kierownik świetlicy; Aleksandra Wołoszyn……………………………………….

 

 

 

 

Szefowa kuchni - Cebula Alicja Higienistka – Siembab Marzena Kierownik świetlicy – Wołoszyn Aleksandra


 

4.Galeria

 

E-dziennik

Projekt unijny

Kodowanie i Robotyka

Znajdź nas na ...

Cyfrowa szkoła

O szkole

moodle

BIP

sp6.mielec.ehost.pl, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting